Данас свечано у „Вожду”

Основна школа „Вожд Карађорђе” данас обележава Дан школе и свеца заштитника Светог Алимпија Столпника. У Малој сали школе приређен је чин сечења славског колача уз присуство алексиначког свештенства и гостију. Овогодишњи колачари били су чланови Ђачког парламента.

Обележавање Дана школе настављено је у Дому културе, где су пред пуном салом ученици ове осмолетке извели пригодан програм посвећен Душку Радовићу. Пре самог почетка присутне је поздравила директорка Маја Радоман Цветићанин која је овом приликом поделила захвалнице заслужним родитељима, сарадницима и медијима са којима има добру сарадњу.

− Иза нас је сазнање о једној години рада, активности и сигурна сам да шта год да вам кажемо нећемо дочарати добру атмосферу, заједништво и посвећеност који су красили дане за нама. Било је много креативних идеја, сложне вождовске реализације, нових решења и обновљених традиција. Унели смо једну нову енергију не само међу нас, већ и међу децом, уверени да чинимо нешто добро и лепо, не само једни за друге већ за средину у којој живимо – поручила је овом приликом директорка Цветићанин.

Фотографија: Фото Добрица

Овим програмом завршена је Вождова недеља, петодневни програм Основне школе „Вожд Карађорђе” којом се обележава Дан школе и слава Свети Алимпије Столпник. У претходним данима школа је организовала изложбу фотографија, природњачки и спортски дан, као и креативну радионицу израде славског колача.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 1 =