Данас предата још једна одборничка листа

Лидер Уједињена сељачке странке и актуелни народни посланик Милија Милетић данас је у Алексинцу предводио делегацију која је у просторијама Општинске изборне комисије предала одборничку листу од 15 кандидата, која ће учествоватри у трци за одборничка места у Скупштини општине Алексинац. Ову изборну листу својим потписима подржало је 480 грађана.

Изборну листу за општинске одборнике предводи Момчило Антанасковић, пољопривредник из Вукашиновца, друга је Јелена Милетић, туристички техничар из Доњег Љубеша, а под редим бројем три је Саша Гојковић, предузетник из Суботинца.

Ако Општинска изборна комисија потврди ову листу, то ће бити четврта прихваћена изборна листа за одборнике у алексиначком локалном парламенту.

До сада су за избор одборника у Скупштини општине Алексинац потврђене три листе. Под редним бројем један наћи ће се коалициона изборна листа напредњака („Александар Вучић – За нашу децу”), под два коалиција коју предводе алексиначки социјалисти („Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма”) и под бројем три Група грађана „Народни покрет”.

Група грађана „Иван Димић – За бољу општину” и Руска странка најавили су подношење својих одборничких листа, док Српска радикална странка скупља потписе подршке.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − two =