Дачић и Палма сутра у Алексинцу

У оквиру предизборне кампање за парламентарне изборе Коалиције СПС-ЈС, лидер СПС-а, први потпредседник Владе и актуелни министар спољних послова Ивица Дачић и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма посетиће сутра Алексинац, најављено је у саопштењу на сајту Социјалистичке партије Србије. Ова информација објављена је и на фејсбук страници Општинског одбора СПС-а.

Како стоји у саопштењу странке, лидери две партије најпре ће отићи у Ниш, а њихова посета  Алексинцу заказана за 19 сати. Планирано је, како се наводи, да се предизборни скуп коалиције одржи у главној улици или у Дому културе, у зависности од временских прилика.

SPS-JS
Фото: Из архиве

И на локалним изборима у Алексинцу две партије, СПС и ЈС, изаћи ће као коалициони партнери. Одборничку листу под називом „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) Драган Mарковић – Палма”, Општинска изборна комисија потврдила је као другу листу, што значи да ће на гласачком листићу бити под бројем два. Први на листи је актуелни заменик председника општине и председник општинског одбора алексиначких социјалиста Чедомир Ракић, дипломирани економиста, други је предузетник Горан Петковић, председник ОО ЈС у Алексинцу, док је трећа Ивона Петровић, професор разредне наставе.

Насловна фотографија: Из архиве

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 4 =