ЦКУ: Једнодневна радионица и изложба радова студената примењене уметности

У Арт галерији Центра за културу и уметност сутра, 11. јула, од 12 сати биће одржана једнодневна радионица графичког дизајна „Буди креативанˮ.

Ликовна радионица је замишљена као једнодневно предавање са практичним делом у виду креирања амбиграма, знакова попут рефлективних одраза у води, по принципу препознавања истих облика. Радионица има за циљ да кроз игру едукује младе о актуелним трендовима у графичком дизајну.

Ментори ове једнодневне радионице биће ванредни професор Анита Милић и асистент Миљана Раденковић, предавачи на Факулету уметности у Нишу.

Нешто касније, тачније у 19 сати, у истој галерији биће отворена изложба студената департмана за примењене уметности Факултета уметности у Нишу.

Поставка носи назив „Довиђењаˮ и садржи креативне идеје и радове петнаесторо студената треће и четврте године. Изложбу ће отворити ванредни професор Анита Милић.

Сви заинтересовани млади људи могу се пријавити за учешће у поподневној радионици путем телефона (на плакату), као и да посете изложбу која ће трајати до 24. јула.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × one =