Бобана најбољи стрелац, Алексинчанке друге

Под називом „Handball time 2021”, Женски рукометни клуб Алексинац организовао је у недељу први рукометни турнир за девојчице узраста до шеснаест година.

Турниру је одржан у Хали спортова, а осим домаћина учествовале су још четири екипе: Кошутњак из Чачка, Металац из Краљева, Атом из Ћићевца и Раднички из Ћуприје. Планирано је, у ствари, да на турниру учествује укупно шест екипа, али је у последњи час ЖРК Топличанин из Прокупља одустаo.

После занимљивих и интересантних утакмица, прво место освојио је ЖРК Металац из Краљева, испред ЖРК Алексинац (на фотографији) на другом местуи ЖРК Атом из Ћићевца који се пласирао на трећу позицију.

Титуле најбољег голмана и најбоље играчице понеле су Милица Шалинић и Сара Николић, чланице краљевачког Металца, док је титулу најбољег стрелца понела Бобана Тимотијевић из домаће екипе. Све три награђене су пехарима. Пехаре су добиле и три најбоље пласиране екипе, док су њихове играчицеу зависности од пласмана награђене златним, сребрним или  бронзаним медаљама.

Председник ЖРК Алексинац Дејан Павловић се нада да ће турнир „Handball time” постати традиционалан.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven + eighteen =