Биоскоп ЦКУ: Вечерас и сутра „Индиго кристал”

На биоскопском репертоару Центра за културу и уметност Алексинац вечерас и сутра, 24. и 25. марта, наћи ће се најновије домаће остварење Луке Михаиловића, филм „Индиго кристал” и цртани филм „Меда са севера 4: Породично путовање”.

Прича филма „Индиго кристал” је смештена у четири дана и прати Вука, тридесетогодишњег повратника из затвора који, гоњен самоубиством најбољег друга, покушава да спасе његовог млађег брата на вече годишњице самоубиства. Поучен искуством, Вук почиње свој пут асимилације у друштво успутно покушавајући да сазна због чега је пуштен две године раније. Главне улоге тумаче Миодраг Радоњић, Денис Мурић, Нина Јанковић, Милош Петровић Тројпец, Милош Ђуровић, Павле Менсур, Матеја Поповић, Реља Деспотовић, Ђорђе Бибић и други.

Филм ће бити приказан у терминима од 16, 18 и 20 сати (вечерас) и од 18 и 20 сати (сутра)

„Меда са севера 4: Породично путовање” наставља причу о медведу Норму који покушава да избалансира своје улоге краља и оца, међутим открива да му је круна украдена непосредно пре јубилеја сверног светла. Када Нормова деца сазнају за његово тајно путовање у животописни град Харбин, одлучују да то претворе у породичну авантуру, несвесни да ће Норм заправо тражити своју изгубљену круну. На овом породичном одмору, Норм сазнаје колико је важно радити заједно са својом породицом да пронађе круну и спаси Север.

Филм је синхоринзован на српски језик, а гласове су позајмили Стефан Бундало, Милена Моравчевић, Милан Антонић, Вук Гајић и други. „Меда са севера 4” биће приказан у једном термину, у суботу од 16 часова.

Улазнице по цени од 350 динара биће у продаји на дан пројекције од 14 часова.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Петак − 24. март:

16 сати – Индиго кристал
18 сати – Индиго кристал
20 сати – Индиго кристал

Субота – 25. март:

16 сати – Меда са севера 4: Породично путовање (синхронизовано)
18 сати – Индиго кристал
20 сати – Индиго кристал


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + six =