Биоскоп ЦКУ: Соник у новој авантури, Др Стрејнџ у новом универзуму

Љубитеље филмске уметности у наредна два дана, четвртак и петак, очекују нове премијере у биоскопу Центра за културу и уметност. У великој сали Дома културе сутра и прекосутра на репертоару ће се наћи наставак авантуре добропознатог плавог јежа, “Соников филм 2” и најновије остварење из Марвеловог унивезума “Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила”

Након што се настанио у Грин Хилсу, Соник је жељан да докаже да има оно што је потребно да буде прави херој. Он је на тесту када се др Роботник враћа, овог пута са новим партнером, Наклсом, у потрази за смарагдом који има моћ да уништи цивилизације. Соник се удружује са својим помоћником Тејлсом, и заједно крећу на путовање планетом како би пронашли смарагд пре него што падне у погрешне руке.

Филм је синхронизован на српски језик, а гласове су позајмили: Матеја Вукашиновић, Милан Антонић, Саша Јоксимовић и др. Пред алексиначком публиком ће се наћи у четвртак од 17:30 сати и петак од 18 сати.


У најновијем остварењу доктор Стрејнџ води нас кроз путовање у непознато, где уз помоћ мистичних савезника, старих и нових, пролази кроз запањујуће и опасно алтернативне реалности Мултиверзума да се супроставе мистериозном новом противнику. Бенедикт Камбербач репризира улогу доктора Стивена Стрејнџа, а поред њега улоге тумаче Елизабет Олсен, Рејчл МекАдамс, Бенедикт Вонг и Чуетел Еџиофор. Филм “Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила” биће приказан у два термина и то: четвртак од 20 сати и петак од 20 сати и 30 минута.

Цена улазница за ове филмове је 350 динара.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Четвртак – 12. мај:

17:30 сати – Соников филм 2
20 сати – Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила

Петак − 13. мај:

18 сати – Соников филм 2
20:30 сати – Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 19 =