Bioskop CKU: Na početku godine Spajdermen i Pevajmo 2

Početak druge sedmice u januaru rezervisan je za bioskop i najnovija filmska ostvarenja. U Velikoj sali Doma kulture u ponedeljak i utorak (10. i 11. januara) biće održano prikazivanje animiranog filma „Pevajmo 2” i najnoviji film iz Marvelovog univerzuma „Spajdermen: Put bez povratka”.

Novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama. Dok se uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave, nailaze na poteškoću jer moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu da im se pridruži. U filmu „Pevajmo 2”ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.

Glasove su pozajmili Predrag Damjanović, Paulina Manov, Milan Antonić, Marko Marković, Iva Manojlović itd.

 

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kosti, glumac Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk u filmu „Spajdermen: Put bez povratka”. Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. Kada se obrati za pomoć Doktoru Strejndžu, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti Spajdermen.

Glavne uloge tumače Tom Holand, Zendaja, Benedikt Kamberbač, Džon Favro, Džejkob Batalon itd.


R E P E R T O A R:

Ponedeljak − 10. januar:

16 sati – Pevajmo 2
18 sati – Spajdermen: Put bez povratka
21 sat – Spajdermen: Put bez povratka

Utorak – 11. januar:

16 sati – Pevajmo 2
18 sati – Spajdermen: Put bez povratka
21 sat – Spajdermen: Put bez povratka

Cena pojedinačne ulaznice iznosiće 350 dinara.


Bioskopski program će se obavljati uz poštovanje svih propisanih mera u cilju sprečavanja širenja virusa Kovid-19, što uključuje fizičku distancu, nošenje zaštitnih maski i dezinfekciju ruku i obuće.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

nineteen + 10 =