Bioskop CKU: Crveni pas i “Zlatni dečko” na velikom platnu

U nedelju, ponedeljak i utorak, tačnije od 23. do 25. januara, na bioskopskom programu Centra za kulturu i umetnost Aleksinac naći će se dva nova filmska ostvarenja. Kao i obično jedan film je namenjen mlađoj a drugi nešto starijoj publici. U pitanju su filmovi “Kliford – Veliki crveni pas” koji će biti prikazivan u terminu od 16 sati i domaći film “Zlatni dečko” koji će biti prikazivan u terminima od 18 i 20 sati.

Najnovija komedija Volta Bekera donosi nam priču o velikom crvenom psu Klifordu, baziranu na popularnoj seriji knjiga za decu. Kada srednjoškolka Emili sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kucu Kliforda, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metara u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana majka poslovno odsutna, Emili i njen ujak Kejsi kreću u uzbduljivu avanturu Njujorkom.

Film je sinhronizovan i titlovan na srpskom, a glasove su pozajmili Darija Vračević, Miloš Dašić, Nataša Balog, Branislav Jevtić i mnogi drugi.

Najnovije domaće ostvarenje film „Zlatni dečko” donosi nam priču o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti zbog svog talenta postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi.

Glavne uloge tumače Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić i Strahinja Blažić.


R E P E R T O A R:

Nedelja – 23. januar:

16 sati – Kliford – Veliki crveni pas
18 sati – Zlatni dečko
20 sati – Zlatni dečko

Ponedeljak − 24. januar:

16 sati – Kliford – Veliki crveni pas
18 sati – Zlatni dečko
20 sati – Zlatni dečko

Utorak – 25. januar:

16 sati – Kliford – Veliki crveni pas
18 sati – Zlatni dečko
20 sati – Zlatni dečko

Cena pojedinačne ulaznice iznosiće 350 dinara.


Bioskopski program će se obavljati uz poštovanje svih propisanih mera u cilju sprečavanja širenja virusa Kovid-19, što uključuje fizičku distancu, nošenje zaštitnih maski i dezinfekciju ruku i obuće.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

19 + 10 =