Биоскоп ЦКУ: Црвени пас и “Златни дечко” на великом платну

У недељу, понедељак и уторак, тачније од 23. до 25. јануара, на биоскопском програму Центра за културу и уметност Алексинац наћи ће се два нова филмска остварења. Као и обично један филм је намењен млађој а други нешто старијој публици. У питању су филмови “Клифорд – Велики црвени пас” који ће бити приказиван у термину од 16 сати и домаћи филм “Златни дечко” који ће бити приказиван у терминима од 18 и 20 сати.

Најновија комедија Волта Бекера доноси нам причу о великом црвеном псу Клифорду, базирану на популарној серији књига за децу. Када средњошколка Емили сретне магичног спасиоца животиња који јој поклања малу црвену куцу Клифорда, она није очекивала да ће се пробудити и пронаћи огромног пса од три и по метара у свом малом стану у Њујорку. Док је њена самохрана мајка пословно одсутна, Емили и њен ујак Кејси крећу у узбдуљиву авантуру Њујорком.

Филм је синхронизован и титлован на српском, а гласове су позајмили Дарија Врачевић, Милош Дашић, Наташа Балог, Бранислав Јевтић и многи други.

Најновије домаће остварење филм „Златни дечко” доноси нам причу о Денису Марковићу, младом талентованом фудбалеру, проблематичног темперамента, који од ране младости због свог талента постаје мета различитих интереса. Ово је прича где вас све може или не може одвести таленат. Ово је прича о другој шанси.

Главне улоге тумаче Денис Мурић, Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Петар Стругар, Љубомир Булајић, Јована Гавриловић, Алиса Радаковић, Владимир Ковачевић, Тихомир Станић и Страхиња Блажић.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Недеља – 23. јануар:

16 сати – Клифорд – Велики црвени пас
18 сати – Златни дечко
20 сати – Златни дечко

Понедељак − 24. јануар:

16 сати – Клифорд – Велики црвени пас
18 сати – Златни дечко
20 сати – Златни дечко

Уторак – 25. јануар:

16 сати – Клифорд – Велики црвени пас
18 сати – Златни дечко
20 сати – Златни дечко

Цена појединачне улазнице износиће 350 динара.


Биоскопски програм ће се обављати уз поштовање свих прописаних мера у циљу спречавања ширења вируса Ковид-19, што укључује физичку дистанцу, ношење заштитних маски и дезинфекцију руку и обуће.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen + 3 =