Big bend RTS-a u utorak za aleksinačku publiku

Ljubitelje dobre muzike početkom sledeće nedelje očekuje besplatan koncert Big benda RTS-a. Koncert će biti održan u utorak, 15. septembra, od 20 sati u Velikoj sali Doma kulture Aleksinac.

Iako je ovo poklon koncert Big benda publici, organizatori iz Centra za kulturu i umetnost mole sve zainteresovane da na vreme obezbede ulaznice, jer je broj mesta ograničen. Zbog mera prevencije, umesto 444 mesta, sada se može koristiti 160, a u salu tokom koncerta neće ući niko bez ulaznice.

Kako bi se ispoštovale sve propisane mere zaštite od širenja virusa kovid-19, svi posetioci će morati da nose maske tokom trajanja koncerta, a pre ulaska u salu na ulazu će proći dezobarijere i obaviti dezinfikciju ruku.

Biletarnica Doma kulture radi svakog radnog dana od 8 do 14 sati, odnosno 14 do 20 sati (kada ima popodnevnih programa) i tada jedna osoba može da preuzme najviše 4 ulaznice, navode organizatori i napominju da za ovaj koncert nisu moguće rezervacije, odnosno čuvanje karata, pa je neophodno da svi zainteresovani na vreme obezbede karte.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

six + 2 =