Биг бенд РТС-а у уторак за алексиначку публику

Љубитеље добре музике почетком следеће недеље очекује бесплатан концерт Биг бенда РТС-а. Концерт ће бити одржан у уторак, 15. септембра, од 20 сати у Великој сали Дома културе Алексинац.

Иако је ово поклон концерт Биг бенда публици, организатори из Центра за културу и уметност моле све заинтересоване да на време обезбеде улазнице, јер је број места ограничен. Због мера превенције, уместо 444 места, сада се може користити 160, а у салу током концерта неће ући нико без улазнице.

Како би се испоштовале све прописане мере заштите од ширења вируса ковид-19, сви посетиоци ће морати да носе маске током трајања концерта, а пре уласка у салу на улазу ће проћи дезобаријере и обавити дезинфикцију руку.

Билетарница Дома културе ради сваког радног дана од 8 до 14 сати, односно 14 до 20 сати (када има поподневних програма) и тада једна особа може да преузме највише 4 улазнице, наводе организатори и напомињу да за овај концерт нису могуће резервације, односно чување карата, па је неопходно да сви заинтересовани на време обезбеде карте.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × four =