Алексинчки тренери у кампу „Деки 5”

На Златибору је у току Фудбалски камп „Деки 5”, који је пре пет година покренуо Дејан Станковић, бивши српски фудбалер и репрезентативац и актуелни шеф стручног штаба Црвене звезде.У раду кампа, који се завршава 13. августа, ангажована су и двојица тренера са подручја алексиначке општине.

Један од њих је Бојан Тодоровић, професор физичког васпитања у Основној школи „Вук Караџић” у Житковцу и фудбалски тренер са УЕФА Б лиценцомкоји је у кампу ангажован у прве две смене, од 10. до 24. јула.

‒ Услови за рад су идеални. Деца су узраста од 9 до 15 година, подељени су у четири групе и раде на два фудбалска терена хотела Палисад ‒ каже за наш портал Бојан Тодоровић. –Полазника кампа има са свих страна света – од Аустралије до Америке, и то не само нашег порекла. Међу њима  издваја се група деце из Израела. Што се тренера тиче, махом су то људи са УЕФА лиценцом и професори фудбала и физичког васпитања, од којих су неки ангажовани од оснивања кампа. Први пут сам у кампу и надам се да ће ми рад са оваквим стручњацима и са децом помоћи да будем још бољи  стручњак и да напредујем у тренерској каријери ‒ наглашава наш саговорник. 

У трећој смени Фудбалског кампа „Деки 5” од 23. до 30. јула биће ангажован и Душан Васић, такође тренер са УЕФА Б лиценцом, иначе актуелни шеф стручног штаба ОФК Напретка.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × three =