Алексинчанка у репрезентацији

У Врњачкој Бањи је одржан тренажни центар за најперспективније младе рукометашице, рођене 2008, односно 2009. године. Ово је била прилика да младе играчице демонстрирају своје рукометно знање и таленат, али и да им се укаже које корекције су неопходне до следећег окупљања.

Драган Тодоровић и Дуња Стевановић

Новоформирана селекција Рукометног савеза централне Србије састављена је од 24 девојчице из 13 клубова из свих седам региона, међу којима је и рукометашица ЖРК Алексинац Дуња Стевановић. У раду тренажног центра учествовао је и тренер алексиначких рукометашица Драган Тодоровић.

− Наш клуб и наш град  веома успешно је представљала Дуња Стевановић која игра на позицији левог крила. Она је задовољила залагањем и трудом, а селектор Марко Марковић, који је тренер шампиона Србије, екипе Јагодине, и тренер голмана Драган Станковски указали су ми поверење и позвали ме да се прикључим раду селекције као помоћни тренер. За мене је то била прилика да учим од бољихи дам свој допринос раду репрезентације − казао је за наш портал Драган Тодоровић.

Следећи сусрет рукометашица планиран је за средину јуна.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + eight =