Алексинчанин одбио алкотестирање и завршио у притвору

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, приликом редовне контроле, током викенда, из саобраћаја су искључили 33 возача међу којима двојицу због насилничке вожње и једног који је одбио да се алкотестира, стоји у данашњем саопштењу Полицијске управе Ниш.

На територији Ниша заустављено је неколико возача различите старосне доби који су управљали возилима под дејством алкохола, од којих једаног без положеног возачког испита.

Такође, полиција у Алексинцу је у редовној контроли, покушала да заустави тридесетдвогодишњака који је возио „пежо“, али се он оглушио о наређење полиције да заустави возило, а када га је полиција сустигла и зауставила, одбио је да се алкотестира, па му је одређено задржавање.

Како стоји у наставку саопштења, против свих возача ће бити поднете прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

Полиција апелује на возаче да не управљају возилом под дејством алкохола и доследно поштују саобраћајне прописе, јер на тај начин чувају свој и животе других учесника у саобраћају.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + 19 =