Алексиначки социјалисти прославили рођендан

Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Алексинцу данас је обележио 29 година постојања и деловања ове политичке странке у алексиначкој општини. Данас је дан, када је 1990. године основан одбор и када је почело политичко деловање у борби за социјалну правду и успешну афирмацију социјалистичких вредности у општини Алексинац, чуло се на почетку данашње свечаности.

‒ У досадашњем периоду се показало да се Социјалистичка партија Србије увек борила за социјалну правду и бољи живот грађана. То, у ствари, показује колико смо дуго опстали као политичка странка уопште, али и политичка странка која је била у власти. Много успеха је иза нас, много година постојања, али и тешких тренутака које смо гледали да превазиђемо сами, да изађемо из свега мудрији, паметнији и успешнији. А те успехе смо гледали да делимо са нашим суграђанима. Јер, постојање политичких организација и политичких партија треба да буде пре свега у интересу грађана ‒ казао је председник ОО СПС и актуелни заменик председника општине, Чедомир Ракић који је, у име домаћина, поздравио присутне госте.

Међу гостима који су присуствовали свечаном пријему били су и лидер напредњака и председник општине Ненад Станковић и Општинског одбора опозиционе Демократске странке Србије и одборник у општинском парламенту Иван Димић.

Више фотографија можете на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 + eight =