Алексинац се облачи у новогодишње рухо

Да се полако приближавају Новогодишњи и Божићни празници, сведоче излози и пешачка зона у граду. Јелка и Снешко Белић су већ постављени у пешачкој зони, а и у центру града ће ускоро засијати и новогодишња расвета.

Једна екипа Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге” данас ради на новогодишњем украшавању града, то јест, постављању новогодишње расвете, што нам је потврдио први човек овог предузећа, Далибор Марковић.

− Почели су данас, радиће и сутра, а наставиће и у току наредне недеље. Оно што је новина, локална самоуправа обезбедила је нову новогодишњу расвету која ће бити постављена у делу булевара „Проте Стевана Димитријевића” од кружног тока ка Грамеру тако да ће у односу на претходне године то бити део који ће имати нову новогодишњу расвету − каже Марковић.

Као и минулих, и ове године поред главне улице, односно пешачке зоне, расвета ће бити постављена и на платоу испред Дома културе, а и у улицу Момчила Поповића. Према динамици постављања, тако ће бити и уључивана расвета,а у Комуналном предузећу планирају да најкасније у уторак буде комплетно завршена и постављена сва новогодишња расвета.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 10 =