Алексинац показао љубав према „Звезди”

Велики летњи караван, који традиционално организује Фудбалски клуб „Црвена Звезда”, синоћ је окупио огроман број посетилаца на централном тргу у главној алексиначкој улици.

Велики број малишана у пратњи својих родитеља, дека и бака, али и навијача и симпатизера поменутог клуба са нестрпљењем је дочекао долазак поменутог каравана. Ова јединствена прилика пружила је могућност великом броју верних навијача да се приближе историји клуба, као и да се фотографишу са изложеним пехарима Првенства Србије, Купа Србије и Лиге шампиона. Поред прилике да погледају ова достигнућа, посетиоци овог каравана могли су да се учлане у „Звезду” или да обнове своје постојеће чланство.

− Пре свега желели бисмо да се дубоко захвалимо Алексинцу и на великодушном дочеку који је био на самом уласку у град али тако и овде на тргу где се данас одржава „Звездин караван”. Представљамо пехаре којима се јако поносимо, а то су пехар Првенства, Купа и Лиге шампиона. Надамо се да ћемо те успехе низати и у наредним годинама па с тим у вези смо ето желели да прославимо неке старе и да заједно са великом надом уђемо у сезону која нам предстоји – рекла је за наш портал Андријана Савић из маркетинг сектора Фудбалског клуба „Црвена Звезда”.

Алексинац је иначе био последња станица „Звездиног каравана” на југу наше земље. Караван се у наредним данима сели у градове у близини Београда, а потом и у Републику Српску.

Фотографије које су забележили чланови ПР службе Фудбалског клуба „Црвена Звезда” можете погледати овде.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + four =