Меморијал Алекси у част

У знак сећања на трагично страдалог младића Алексу Стојменовића, његови некадашњи саиграчи и пријатељи организују меморијални турнир који ће се 8. и 9. јула одржати у Алексинцу.

Котизација по екипи је пет хиљада динара, екипу чине пет играча и голман, а пријаве се закључују вечерас у 20 сати, када ће бити објављено жребање. Турнир стартује сутра, највероватније у 10.33 сати, с тим што ће се време почетка прецизно утврдити вечерас. Сутра су на програму такмичења у групној фази, док ће завршница турнира планирана за недељу.

До сада је пријављено девет екипа из Алексинца (Клинци #33, Брђанка кидс, Авангарда 33, # За Алексу 33, Доктори Џиги бау – Колор 018, Фула ганг), Сокобање (Озрен), Трњана (Борац) и са Алексиначког Рудника (Рудар). Очекује се пријава још једне екипе тако да ће их бити 10.

За прво место предвиђена је награда у износу 70 одсто од уплате, за друго 30 посто, а за треће место комплет мајица. Уз то, три најбоље пласиране екипе, као и најбољи играч и голман, добиће пехаре које је обезбедио Спортско-рекреативни центар Алексинац (СРЦА).

Пуну подршку организовању Меморијала „Алекса Стојменовић” пружили су фудбалски клубови ОФК Напредак 1929, Морава и Школе фудбала Васке, као и велики број спонзора (до сада 26), што значи да ће наградни фонд бити још богатији.

Турнир ће се играти на терену Градског стадиона у Алексинцу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + one =