futsal

Хет-трик капитена Станковића

Екипа Клуба малог фудбала „Алексинац 2015” синоћ је у овдашњој Хали спортова, у оквиру 16. кола Регионалне футсал лиге, победила тим „Долапа” из Прокупља са 4:1.

Leonardo Matic
Леонардо Матић

‒ Ово је била рутинска победа, мада је очигледно да се мечеви који су унапред добијени, тешко играју. Слабо смо отворили утакмицу и у првом полувремену постигли само један гол. Стиче се утисак да су играчи уморни јер је већина њих у недељу играла велики фудбал на првенственим утакмицама у Зони и Округу ‒ каже председник Клуба малог фудбала „Алексинац 2015”, Леонардо Матић. 

Након овог кола, Алексинчани су на другом месту са 33 бода, односно два мање од водећег „Тимока 2013” из Зајечара.

Ове недеље, тачније у четвртак Алексинчани ће у Житорађи играти заосталу утакмицу првог кола против „Задругара 2017”, екипе из доњег дела табеле, а потом их очекује комшијски дерби у Сокобањи са „Озреном”.

futsal

Алексинац – Долап 4:1 (1:0)

Хала спортова, Алексинац. Гледалаца: 50. Судије: Ненад Станковић, Јован Милутиновић (обојица из Књажевца). Стрелци: 1:0 Лазић у 5, 2:0 Станковић у 22, 2:1 М. Костић у 23, 3:1 Станковић у 30, 4:1 Станковић у 35. минуту. Жути картон: Благојевић (Долап).

АЛЕКСИНАЦ: ПЕТКОВИЋ, ЛАЗИЋ, СТАНКОВИЋ, ЗЕКА, ГОЛУБОВИЋ, Лазаревић, Чудић, Стоименовић, Љубисављевић, А. Земљак, Н. Костић.
ДОЛАП: АРАНЂЕЛОВИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ДИМИТРИЈЕВИЋ, ЈОВИЋ, Најдановић, М. Костић.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 1 =