Hala 21

Sportski vikend: Startuju košarkaši i rukometaši

Ovog vikenda počinje novo prvenstvo košarkaša u Drugoj ligi Srbije i Prvoj međuregionalnoj ligi – Istok.
Na startu drugoligaškog šampionata, naš predstavnik u ovom rangu, Napredak, sutra putuje u Smederevsku Palanku na meč protiv Mladosti.
A, u okviru prvog kola Međuregionalne lige – Istok, košarkaši Jastreba sutra odlaze na noge ekipi Surdulice.

Rukometaši protiv Vlasotinčana

Rukometaši kluba Aleksinac debituju sutra pred svojim navijačima. U goste im, u sklopu drugog kola Prve lige – Istok, dolazi ekipa Vlasotinca.
Meč se igra sutra u Hali sportova od 19 sati.

„Rudari” protiv Sloge

Stadion Rudara
U nedelju od 15 sati, u derbiju začelja 8. kola Zone Istok fudbaleri Rudar Alposa na svom stadionu na Aleksinačkom Rudniku dočekuju novajliju u zonaškom društvu, ekipu Sloge iz Kobišnice.
Naš drugi zonaš, Moravica iz Subotinca, istog dana gostuje Majdanpeku.

Žitkovčani u Kormanu

I u Nišavskom okrugu sutra i u nedelju igraju se utakmice osmog kola.
Sutra od 15 sati na igralištu u Mezgraji, fudbaleri Jedinstva iz Grejača ugostiće tim Radničkog iz Kočana. U isto vreme, Palilula gostuje u Batušincu, gde će igrati protiv ekipe Mladosti.
U nedelju, takođe od 15 sati, u komšijskom derbiju u Kormanu igraće Sloga i Morava iz Žitkovca. U isto vreme u susednom Trnjanu Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša odmeriće snage sa Zemljoradnikom iz Balajinca.

Lider u Dobrujevcu

U okviru sedmog kola Opštinske lige, sutra od 15 sati sastaju se: RatarPolet iz Radevca, VukašinovacTempo i Polet iz Vitoševca –Jedinstvo iz Bobovišta.
U nedelju od 11 sati rivali su: OFK DraževacJastrebac, GredetinNapredak iz Krušja i ŠkriljacOFK Rutevac. Od 15 sati na programu su još dve utakmice, i to: OFK SlogaBorac i PobedaOFK Napredak 1929.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 + seven =