Uskoro počinje ZIPO fest

Neposredno pre početka drugog dela zimskoh raspusta, u Aleksincu će se podići zavesa trećeg Zimskog pozorišnog festivala za decu (ZIPO fest).

Nakon što je selektorska komisija završila svoj posao početkom ove godine, odlučeno je da Festival za decu koji treću godinu za redom organizuje Gradsko pozorište „Teatar 91” počne 29. januara i traje do trećeg februara. Predstave su predviđene za decu starosti od pet godina pa naviše, a na svakom plakatu, tj. na propagandnom materijalu festivala biće istaknut uzrast dece kojoj je predstava namenjena.

− Mališane očekuje jedno veliko iznenađenje, jedna velika zabava u tih šest dana. Tokom festivala za najmlađe će nastupiti profesionalna pozorišta sa odličnim predstavama, a za nekoliko dana biće objavljen tačan raspored predstava − najavila je Milena Rašić, direktorka „Teatra 91”.

Tokom festivala biće odrigrano pet takmičarskih predstava, dok će se šesta igrati u čast nagrađenih i tog dana će nastupiti Kruševačko pozorište sa predstavom koja će zatvoriti ovogodišnji ZIPO fest.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − 11 =