Подељено осамдесетак пакетића

Након што је крајем прошле године завршена четврта по реду хуманитарна акција „Дар за дечији осмех”, волонтери Омладинског клуба “Алексинац” за време празника нису одмарали, већ су марљиво радили на класификацији прикупљених донација како би могли да обрадују малишане.

rbt

Они су данас заједно са Црвеним крстом Алексинац обишли Удружење МНРЛ Алексинац и Основну школу „Смех и суза” и поделили око 80 пакетића, а осим тога поклонили су и велики број играчака и друштвених игара које су прилагођене потребама корисника.

Остатак пакетића волонтери Омладинског клуба уступили су Црвеном крсту Алексинац и тиме подржали акцију „Један пакетић пуно љубави”. Сва гардероба која је прикупљена током акције предата је Каритасу Алексинац и након провере стања у коме се налази биће подељена социјално угроженим породицама са територије општине Алексинац.

Волонтери Омладинског клуба Алексинац захваљују се суграђанима који су се одазвали акцији и учинили је овако успешном. Такође, посебну захвалност упућују Центру за културу и уметност, Каритасу Алексинац и Црвеном крсту Алексинац који су од самог почетка учествовали у акцији, а такође и свим ученицима алексиначких основних и средњих школа који су и ове године били највећи донатори.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 1 =