Ускоро почиње ЗИПО фест

Непосредно пре почетка другог дела зимскох распуста, у Алексинцу ће се подићи завеса трећег Зимског позоришног фестивала за децу (ЗИПО фест).

Након што је селекторска комисија завршила свој посао почетком ове године, одлучено је да Фестивал за децу који трећу годину за редом организује Градско позориште „Театар 91” почне 29. јануара и траје до трећег фебруара. Представе су предвиђене за децу старости од пет година па навише, а на сваком плакату, тј. на пропагандном материјалу фестивала биће истакнут узраст деце којој је представа намењена.

− Малишане очекује једно велико изненађење, једна велика забава у тих шест дана. Током фестивала за најмлађе ће наступити професионална позоришта са одличним представама, а за неколико дана биће објављен тачан распоред представа − најавила је Милена Рашић, директорка „Театра 91”.

Током фестивала биће одриграно пет такмичарских представа, док ће се шеста играти у част награђених и тог дана ће наступити Крушевачко позориште са представом која ће затворити овогодишњи ЗИПО фест.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve + four =