U Bucekovoj završni radovi na zgradi Centra

Nakon nešto više od pola godine, radovi na novoj zgradi Centra za socijalni rad u Bucekovoj ulici biće završeni početkom narednog meseca. Iako je planirano da radovi traju sedam meseci, nova funkcionalna zgrada na mestu stare, biće izgrađena pre roka po svim standardima i prilagođena i onim korisnicima koji spadaju u osetljive grupe.

− Mogu da kažem da je ovog momenta zgrada skoro potpuno gotova, odnosno nekih 95 procenata radova je već završeno. U ovom momentu se čekaju priključci, novi priključak na elektroenergetsku mrežu kako bi moglo da se odrade sva potrebna ispitivanja svih novougrađenih instalacija. Nadamo se da će se to dogoditi u narednih desetak dana i posle toga ostaje vrlo malo radova do konačnog otvaranja ovog objekta − rekao je Dalibor Marković, načelnik Odeljenja za privredu opštine Aleksinac.

Ukupna vrednost projekta izgradnje novog objekta je oko 47 miliona dinara sa PDV-om i ove radove u potpunosti finansira lokalna samoprava iz budžeta.

Nakon završetka radova ostaje još da se nabavi novi nameštaj, pa je za očekivati da radnici ove ustanove skučene prostorije, u privremenom smeštaju, napuste s proleća.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three + eighteen =