Sagledavanje ljubavi na klupi

Večeras, pretposlednje večeri ovogodišnjeg ALEF-a u velikoj sali Doma kulture od 20:30 nastupiće glumci „Teatra bez glutenaˮ iz Beograda. Oni će odigrati predstavu „Na klupiˮ koju je po tekstu Trajčeta Kacareva režirao Petar Pjer Raković.

Reč je o melodrami sa elementima komedije u kojoj se prepliću muško-ženski principi sagledavanja ljubavi. Okosnicu predstave čine večita težnja za ljubavlju i potreba da budemo voljeni, prihvaćeni i shvaćeni. U predstavi igraju Miloš Đorđević i Isidora Rajković.

Miloša Đorđevića, glumca beogradskog Narodnog pozorišta širi auditorijum je mogao da vidi u ulozi Saleta Tegole u seriji „Vratiće se rodeˮ, a prvu ulogu je imao u filmu „Ringerajaˮ. Isidora Rajković, članica Knjaževsko – srpskog teatra iz Kragujevca je pored brojnih pozorišnih uloga ostvarila i uloge u TV serijama „Zaboravljeni umovi Srbijeˮ i „Koreniˮ i u drugom delu filma „Zona Zamfirovaˮ. Aleksinačka publika je mogla da je vidi u predstavi „Opet plače, al’ sad od srećeˮ koja je izvedena na VI Festivalu prvoizvedenih predstava 2017. godine.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × 2 =