Hodžina kći

Roman „Hodžina kći” promovisan u Novom Sadu, sledeća stanica Aleksinac

U Galeriji poznate izdavačke kuće „Prometej” u Novom Sadu 22. februara održana je promocija romana „Hodžina kći” niškog novinarskog doajena Milorada Doderovića, koji inače ove godine obeležava dva velika jubileja, 40 godina profesionalnog novinarskog rada i 25 godina dopisničkog rada za australijski državni SBS radio.

Doder Na novosadskoj promociji o ovom intrigantnom romanu govorili su Zoran Kolundžija, vlasnik i glavni i odgovorni urednik „Prometeja”, Miroslav Jović, predstavnik jednog od izdavača romana niške Agencije „Svici”, Velibor Petković, autor pogovora romanu književnik i autor Milorad Doderović.

„Hodžina kći” se ovih dana pojavila u knjižarama „Prometeja” širom Vojvodine, a biće promovisana i na predstojećem martovskom Sajmu knjiga na štandu RTV. Tokom aprila roman će biti promovisan u Frankfurtu gde će domaćin biti Udruženje književnika „Sedmica”, koje je inače suizdavač. Za prevod Doderovićevog romana interesovanje su iskazali izdavači iz Prištine i Sofije.

Roman „Hodžina kći”, koji je do sada promovisan u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, biće predstavljen i aleksinačkoj čitalačkoj publici, 13. marta u Domu omladine.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 − 17 =