Hodžina kći

Роман „Хоџина кћи” промовисан у Новом Саду, следећа станица Алексинац

У Галерији познате издавачке куће „Прометеј” у Новом Саду 22. фебруара одржана је промоција романа „Хоџина кћи” нишког новинарског доајена Милорада Додеровића, који иначе ове године обележава два велика јубилеја, 40 година професионалног новинарског рада и 25 година дописничког рада за аустралијски државни СБС радио.

Doder На новосадској промоцији о овом интригантном роману говорили су Зоран Колунџија, власник и главни и одговорни уредник „Прометеја”, Мирослав Јовић, представник једног од издавача романа нишке Агенције „Свици”, Велибор Петковић, аутор поговора роману књижевник и аутор Милорад Додеровић.

„Хоџина кћи” се ових дана појавила у књижарама „Прометеја” широм Војводине, а биће промовисана и на предстојећем мартовском Сајму књига на штанду РТВ. Током априла роман ће бити промовисан у Франкфурту где ће домаћин бити Удружење књижевника „Седмица”, које је иначе суиздавач. За превод Додеровићевог романа интересовање су исказали издавачи из Приштине и Софије.

Роман „Хоџина кћи”, који је до сада промовисан у Београду, Нишу и Новом Саду, биће представљен и алексиначкој читалачкој публици, 13. марта у Дому омладине.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × three =