Podeljeno osamdesetak paketića

Nakon što je krajem prošle godine završena četvrta po redu humanitarna akcija „Dar za dečiji osmeh”, volonteri Omladinskog kluba “Aleksinac” za vreme praznika nisu odmarali, već su marljivo radili na klasifikaciji prikupljenih donacija kako bi mogli da obraduju mališane.

rbt

Oni su danas zajedno sa Crvenim krstom Aleksinac obišli Udruženje MNRL Aleksinac i Osnovnu školu „Smeh i suza” i podelili oko 80 paketića, a osim toga poklonili su i veliki broj igračaka i društvenih igara koje su prilagođene potrebama korisnika.

Ostatak paketića volonteri Omladinskog kluba ustupili su Crvenom krstu Aleksinac i time podržali akciju „Jedan paketić puno ljubavi”. Sva garderoba koja je prikupljena tokom akcije predata je Karitasu Aleksinac i nakon provere stanja u kome se nalazi biće podeljena socijalno ugroženim porodicama sa teritorije opštine Aleksinac.

Volonteri Omladinskog kluba Aleksinac zahvaljuju se sugrađanima koji su se odazvali akciji i učinili je ovako uspešnom. Takođe, posebnu zahvalnost upućuju Centru za kulturu i umetnost, Karitasu Aleksinac i Crvenom krstu Aleksinac koji su od samog početka učestvovali u akciji, a takođe i svim učenicima aleksinačkih osnovnih i srednjih škola koji su i ove godine bili najveći donatori.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

six + 8 =