Likovni konkurs CKU

Podelite svoje uspomene

Vanredno stanje nije omelo Centar za kulturu i umetnost Aleksinac da raspiše likovni konkurs pod nazivom „Aleksinačke uspomene”. Tema je Aleksinac grad i cela opština, a konkurs su u ovoj ustanovi pokrenuli sa idejom da nešto od materijala koji stigne, naravno uz obradu dizajnera, iskoriste za izradu razglednica, suvenira, magneta, kalendara.

− Želimo da pozovemo sve zainteresovane, svih uzrasta, koji imaju likovnog talenta da u obliku crteža, grafike, slike, skulpture kombinovanom ili digitalnom tehnikom, pošalju radove koji će se baviti nekim zanimljivim aleksinačkim mestima, nekim znamenjima, nečim što bi bilo za njih interesantno, ali interesantno i za sve goste Aleksinca − rekla je Maja Radoman Cvetićanin, direktorka Centra za kulturu i umetnost Aleksinac. 

Ono što je zanimljivo, jeste da je konkurs otvoren za sve uzraste, deca će imati posebne nagrade, najuspešniji će biti gosti kolonije udruženja likovnih umetnika Aleksinca u Lipovcu, a svi ostali dobiće prigodna priznanja i naravno svi najuspešniji radovi biće izloženi u galeriji Doma kulture.
Konkurs je otvoren do 1. juna i svi podaci mogu se naći na Fejsbuk stranici i sajtu Centra za kulturu i umetnost.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three + thirteen =