OSIS: Sutra fudbalica u Vukašinovcu

Ekipe mesnih zajednica Tešica, Kormani Radevac učestvovale su na takmičenju u malom fudbalu koje je održano u Radevcu u okviru ovogodišnjeg ciklusa Olimpijskih seoskih igara.

U prvom meču Tešica je sa 2:1 pobedila Korman, zatim je Korman sa 6:3 slavio protiv Radevca i na kraju je Tešica trijumfovala protiv Radevca sa 7:2. Dakle, pobednik A grupe je Tešica koja je time stekla pravo da učestvuje u završnoj fazi takmičenja, 10. septembra u Aleksincu.

Nadmetanje se nastavlja sutra od 18 sati u Vukašinovcu. Osim domaćina, u B grupi su ekipe još četiri mesne zajednice: Deligrad, Aleksinački Rudnik, Bobovište i Kraljevo.

Ovog vikenda održaće se takmičenja u još dve discipline – u subotu od 11 sati u Tešici će biti priređeno takmičenje u pikadu, dok će se u nedelju od 10 sati u Bovnu rekete ukrstiti stonoteniseri i stonoteniserke.

Inače, Olimpijske seoske igre  na području opštine trebalo je da zvanično startuju protekle nedelju u Vakupu gde je trebalo da se održi takmičenje u nadvlačenju konopca. Međutim, kako se u zakazanom terminu nijedna ekipa nije pojavila osim domaćina, za republičko finale Olimpijskih seoskih igara Srbije, koje će biti održano 18. septembra u Arilju, plasirali su Vakupčani.

Konopaši iz Vakupa

Takmičenja u malom fudbalu i sva druga koja su predviđena programom OSIS-a organizuje Sportsko-rekreativni centar Aleksinac (SRCA).

Fotografije: Milan Jovanović, Srba Milovanović.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 + 13 =