ОСИС: Сутра фудбалица у Вукашиновцу

Eкипе месних заједница Тешица, Кормани Радевац учествовале су на такмичењу у малом фудбалу које је одржано у Радевцу у оквиру овогодишњег циклуса Олимпијских сеоских игара.

У првом мечу Тешица је са 2:1 победила Корман, затим је Корман са 6:3 славио против Радевца и на крају је Тешица тријумфовала против Радевца са 7:2. Дакле, победник А групе је Тешица која је тиме стекла право да учествује у завршној фази такмичења, 10. септембра у Алексинцу.

Надметање се наставља сутра од 18 сати у Вукашиновцу. Осим домаћина, у Б групи су екипе још четири месне заједнице: Делиград, Алексиначки Рудник, Бобовиште и Краљево.

Овог викенда одржаће се такмичења у још две дисциплине – у суботу од 11 сати у Тешици ће бити приређено такмичење у пикаду, док ће се у недељу од 10 сати у Бовну рекете укрстити стонотенисери и стонотенисерке.

Иначе, Олимпијске сеоске игре  на подручју општине требало је да званично стартују протекле недељу у Вакупу где је требало да се одржи такмичење у надвлачењу конопца. Међутим, како се у заказаном термину ниједна екипа није појавила осим домаћина, за републичко финале Олимпијских сеоских игара Србије, које ће бити одржано 18. септембра у Ариљу, пласирали су Вакупчани.

Конопаши из Вакупа

Такмичења у малом фудбалу и сва друга која су предвиђена програмом ОСИС-а организује Спортско-рекреативни центар Алексинац (СРЦА).

Фотографије: Милан Јовановић, Срба Миловановић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 3 =