Ivan Bekjarev

Od petka „Kulturno leto”: I Bekjarev i Topalko

U petak, 19. jula počinje „Kulturno leto” koje će trajati do 28. avgusta. Celokupni program koji obuhvata pozorišne predstave, nastupe folklornih grupa, muzičko-scenske prikaze, koncerte održavaće se u amfiteatru ispred biblioteke „Vuk Karadžić” i na stadionu za male sportove.

− Nekoliko programa koji će obeležiti ovo ‘Kulturno leto’, a koje mogu da pomenem su gostovanje sa pozorišnom predstavom Saše Dunjića, zatim imaćemo veče Ivana Bekjareva, imaćemo Kruševačko pozorište na repertoaru, a kao završnica ‘Kulturnog leta’ koncert Milana Topalovića Topalka − najavila je Milena Rašić, direktorka Gradskog pozorišta „Teatar 91”, organizatora „Kulturnog leta”.

„Kulturno leto 2019” u petak otvara Muzičko scenski program „Kabare” Jelene Stajkovac i Zorane Iđuški. Subotu će obeležiti gosti iz Bosilegrada, odnosno tamošnji KUD će sa aleksinačkim izvesti celovečernji koncert, dok će u nedelju biti odigrana predstava za decu „Ugašeni zmaj” Fuada Tabučića.

„Kulturno leto 2019” organizuje Gradsko pozorište „Teatar 91” u saradnji sa Gradskim kulturno umetničkim društvom „Aleksinac”, Kancelarijom za mlade opštine Aleksinac, Muzičkom školom „Vladimir Đorđević”, a uz podršku Centra za kulturu i umetnost Aleksinac.

Kulturno leto

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 − twelve =