Mi čekamo bebu

Nova premijera nakon praznika

Gradsko pozorište „Teatar 91ˮ minulog vikenda uzelo je učešće na 13. Festivalu glumačkih ostvarenja u Loznici, koji je održan od 15. do 22. aprila. Aleksinački ansambl izveo je predstavu „Mi čekamo bebu” u režiji Dragoslava Ranđelovića, a ovom prilikom za glumicu večeri proglašena je Zorica Stevanović, tako da je u malo mesto na Moravici stigla jedna lepa nagrada iz grada na Jadru.

‒ Nakon gostovanja i učešća na festivalu u Loznici ‘Teatar 91’ nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima, a to su pripreme nove predstave koju radi Branislav Nedić. U pitanju je jedna urnebesna komedija ‘Tetka od milion dolara’ i premijera se očekuje odmah nakon Uskršnjih praznika, početkom maja meseca. Inače, u predstavi igra redovan ansambl ‘Teatra 91’ koji je pojačan profesionalnim glumcima sa strane. U predstavi učestvuju glumci iz Kruševca Predrag Milenković i Jelena Tomić, a takođe i Marko Vučković iz Paraćina, glumac koji živi i radi u Beogradu ‒ najavila je direktorka „Teatra 91” Milena Rašić. 

Nakon premijere koja će biti početkom maja meseca „Teatar” ima već zakazana gostovanja. U ovoj ustanovi trenutno se radi i na pripremi Kulturnog leta koje kreće od 15. jula do 28. avgusta, a koje ćeimati nekih 30-ak programa. U ovom periodu polaznici Škole glume spremaju svoje javne časove za kraj maja, tako da „Teatar” priprema puno lepih programa i puno lepih aktivnosti za svoje, kako odrasle, tako i najmlađe posetioce.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × four =