Mi čekamo bebu

Нова премијера након празника

Градско позориште „Театар 91ˮ минулог викенда узело је учешће на 13. Фестивалу глумачких остварења у Лозници, који је одржан од 15. до 22. априла. Алексиначки ансамбл извео је представу „Ми чекамо бебу” у режији Драгослава Ранђеловића, а овом приликом за глумицу вечери проглашена је Зорица Стевановић, тако да је у мало место на Моравици стигла једна лепа награда из града на Јадру.

‒ Након гостовања и учешћa на фестивалу у Лозници ‘Театар 91’ наставља са својим редовним активностима, а то су припреме нове представе коју ради Бранислав Недић. У питању је једна урнебесна комедија ‘Тетка од милион долара’ и премијера се очекује одмах након Ускршњих празника, почетком маја месеца. Иначе, у представи игра редован ансамбл ‘Театра 91’ који је појачан професионалним глумцима са стране. У представи учествују глумци из Крушевца Предраг Миленковић и Јелена Томић, а такође и Марко Вучковић из Параћина, глумац који живи и ради у Београду ‒ најавила је директорка „Театра 91” Милена Рашић. 

Након премијере која ће бити почетком маја месеца „Театар” има већ заказана гостовања. У овој установи тренутно се ради и на припреми Културног лета које креће од 15. јула до 28. августа, а које ћеимати неких 30-ак програма. У овом периоду полазници Школе глуме спремају своје јавне часове за крај маја, тако да „Театар” припрема пуно лепих програма и пуно лепих активности за своје, како одрасле, тако и најмлађе посетиоце.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 4 =