Likovne radionice i tokom leta

U Domu omladine sinoć je otvorena izložba radova polaznika likovnih radionica pod nazivom „Uradi samˮ. Zidove Doma omladine oplemenili su radovi polaznika ovih radionica sa raznim tematskim i stilskim sadržajima.

Najpre su sve prisutne pozdravili mališani iz dečijeg hora „Mali vokaliˮ koji su sa svojim profesorom Milanom Petkovićem izveli numere „Kišobran za dvojeˮ i „Najlepša mama na svetuˮ, a potom je izložbu otvorila Vesna Dimitrijević, master likovni umetnik, voditelj radionica.

Prva radionica je održana 10. januara i tokom četiri meseca trajanja kursa broj polaznika se povećavao, tako da je tridesetoro dece učestvovalo u pripremanju ove izložbe, poručila nam je Vesna.

‒ Jako sam zadovoljna onim što je učinjeno tokom ovog perioda organizovanja radionica, jer su urađene na profesionalnom nivou. Želela bih da čestitam deci što su učestovala i bila vredna i kreativna, što su takođe pomagala u pripremi ove izložbe, kataloga i časopisa. Pored tridesetoro dece koja trenutno pohađaju radionice priključiće se još nekoliko, a mi ćemo nastaviti da održavamo likovne radionice i tokom leta ‒ rekla je za naš portal Vesna Dimitrijević.

Svi koji nisu bili u prilici da prisustvuju otvaranju izložbe moći će da pogledaju postavku u sali Doma omladine koja će biti izložena do 10. juna.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 − one =