Ликовне радионице и током лета

У Дому омладине синоћ је отворена изложба радова полазника ликовних радионица под називом „Уради самˮ. Зидове Дома омладине оплеменили су радови полазника ових радионица са разним тематским и стилским садржајима.

Најпре су све присутне поздравили малишани из дечијег хора „Мали вокалиˮ који су са својим професором Миланом Петковићем извели нумере „Кишобран за двојеˮ и „Најлепша мама на светуˮ, а потом је изложбу отворила Весна Димитријевић, мастер ликовни уметник, водитељ радионица.

Прва радионица је одржана 10. јануара и током четири месеца трајања курса број полазника се повећавао, тако да је тридесеторо деце учествовало у припремању ове изложбе, поручила нам је Весна.

‒ Јако сам задовољна оним што је учињено током овог периода организовања радионица, јер су урађене на професионалном нивоу. Желела бих да честитам деци што су учестовала и била вредна и креативна, што су такође помагала у припреми ове изложбе, каталога и часописа. Поред тридесеторо деце која тренутно похађају радионице прикључиће се још неколико, а ми ћемо наставити да одржавамо ликовне радионице и током лета ‒ рекла је за наш портал Весна Димитријевић.

Сви који нису били у прилици да присуствују отварању изложбе моћи ће да погледају поставку у сали Дома омладине која ће бити изложена до 10. јуна.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − 14 =