OpštinaAleksinac

Ko je kandidat OO SNS za predsednika opštine?

Iako izbori još nisu raspisani, predizborna kampanja kao da se polako zahuktava. A da će u njoj značajno mesto imati i društvene mreže, pokazuju dešavanja ovih dana. Otvaraju se sumnjivi profili, koji plasiraju određene informacije u vezi sa političkim dešavanjima u Aleksincu. Nedavno se pojavio i podatak da će navodno umesto aktuelnog predsednika Nenada Stankovića, kandidat Srpske napredne stranke za budućeg prvog čoveka Aleksinca biti sadašnji narodni poslanik Dalibor Radičević, kao i da jednog od opštinskih čelnika naprednjaka Toplicu Petrovića, očekuje smena sa mesta direktora Osnovne škole „Ljupče Nikolić”.

Ove informacije iznete na društvenim mrežama energično je demantovao predsednik OO SNS u Aleksincu i prvi čovek ovdašnje lokalne samouprave Nenad Stanković, rekavši da partijski organi još nisu razmatrali predloge o budućem kandidatu za predsednika opštine iz redova ove stranke. On nam je u razgovoru rekao da nije bilo reči ni o Petrovićevoj eventualnoj smeni. Da se najverovatnije radi o političkim dezinformacijama ukazuje i, kako nam je objasnio Stanković, činjenica da je Dalibor Radičević ispred OO SNS u Aleksincu predložen kao kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi koju će predvoditi naprednjaci. Naš sagovornik je ocenio da takve informacije plasiraju politički protivnici, a da to nije delo eventualnih frakcija unutar OO SNS, kao što se prikazuje na spornim profilima.

Opština Aleksinac kandidati
Stanković: Informacije o eventualnom kanidatu samo nagađanja

Prema našim nezvaničnim informacijama, za sada nije poznato da li će naprednjaci pre izbora obelodaniti svog kandidata za predsednika opštine ili će sačekati da to obave nakon izbornih rezultata. Prvi čovek aleksinačkih naprednjaka Nenad Stanković nam je rekao da su u toku aktivnosti oko određivanja izborne liste koju će kandidovati na predstojićim lokalnim izborima.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 2 =