Još jedan danak neiskustvu

U šestom kolu Druge lige – Morava, rukometašice Aleksinca poražene su sinoć na svom parketu od ekipe Topličanin dva iz Prokuplja sa 28:13.

‒ S obzirom na to da smo relativno skoro počeli sa treninzima za drugi deo prvenstva i da smo mlada i nedovoljno iskusna ekipa, ovakav ishod utakmice je donekle očekivan. U protivničkoj ekipi igrale su igračice koje zajedno treniraju šest-sedam godina, a naše rukometašice su počele da treniraju pre šest meseci. Kad se sve to ima u vidu, naše devojke su sasvim korektno odigrale utakmicu ‒ kaže predsednik ŽRK Aleksinac, Dejan Pavlović.

Boje kluba brane i tri igračice koje su igrale još u vreme kada se ekipa takmičila u saveznom rangu: Nataša Paunović, Mimica Stefanović i Silvija Jovanović.

N. Paunović, M. Stefanović, S. Jovanović

‒ Svojim iskustvom i odličnim igrama one su mnogo pomogle ekipi, ali i mlađim igračicama da pored njih steknu rutinu, samostalnost i sigurnost. Računamo na njihovu pomoć do kraja prvenstva. Kada sam došao na funkciju predsednika kluba, prvi zadatak je bio stvaranje ekipe. To smo uradili a sada nas očekuje težak rad na uigravanju ekipe i drugim detaljima ‒ kaže Pavlović.

Posle ovog kola, ekipa Aleksinca je na pretposlednjem, petom mestu sa dva boda.

ALEKSINAC – TOPLIČANIN 13:28 (6:11)

Hala sportova Aleksinac. Gledalaca: oko 50. Sudije: Marko Veljković (Niška Banja), Nikola Barbulović (Niš).

ALEKSINAC: Jevtić, Gavrilovska, Pavlović, Branković, Ljubojević 1, Stoilković, Paunović 2, Stevanović, Đorđević 1, Timotijević 4, Miletić, Stefanović, Stojanović, Mijalković, Jovanović 5, Stanković.

TOPLIČANIN 2: Mihajlović, Stevanović 4, I. Obradović, Aranđelović, Đokić 5, Blagošić, Milovanović 9, I. Janković, T. Janković 4, K. Obradović, Voinović, Radisavljević, Miladinović 6.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 + 3 =