Још један данак неискуству

У шестом колу Друге лиге – Морава, рукометашице Алексинца поражене су синоћ на свом паркету од екипе Топличанин два из Прокупља са 28:13.

‒ С обзиром на то да смо релативно скоро почели са тренинзима за други део првенства и да смо млада и недовољно искусна екипа, овакав исход утакмице је донекле очекиван. У противничкој екипи играле су играчице које заједно тренирају шест-седам година, а наше рукометашице су почеле да тренирају пре шест месеци. Кад се све то има у виду, наше девојке су сасвим коректно одиграле утакмицу ‒ каже председник ЖРК Алексинац, Дејан Павловић.

Боје клуба бране и три играчице које су играле још у време када се екипа такмичила у савезном рангу: Наташа Пауновић, Мимица Стефановић и Силвија Јовановић.

Н. Пауновић, М. Стефановић, С. Јовановић

‒ Својим искуством и одличним играма оне су много помогле екипи, али и млађим играчицама да поред њих стекну рутину, самосталност и сигурност. Рачунамо на њихову помоћ до краја првенства. Када сам дошао на функцију председника клуба, први задатак је био стварање екипе. То смо урадили а сада нас очекује тежак рад на уигравању екипе и другим детаљима ‒ каже Павловић.

После овог кола, екипа Алексинца је на претпоследњем, петом месту са два бода.

АЛЕКСИНАЦ – ТОПЛИЧАНИН 13:28 (6:11)

Хала спортова Алексинац. Гледалаца: око 50. Судије: Марко Вељковић (Нишка Бања), Никола Барбуловић (Ниш).

АЛЕКСИНАЦ: Јевтић, Гавриловска, Павловић, Бранковић, Љубојевић 1, Стоилковић, Пауновић 2, Стевановић, Ђорђевић 1, Тимотијевић 4, Милетић, Стефановић, Стојановић, Мијалковић, Јовановић 5, Станковић.

ТОПЛИЧАНИН 2: Михајловић, Стевановић 4, И. Обрадовић, Аранђеловић, Ђокић 5, Благошић, Миловановић 9, И. Јанковић, Т. Јанковић 4, К. Обрадовић, Воиновић, Радисављевић, Миладиновић 6.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 5 =