šetalište

Izvođač radova uveden u posao

Izvođač radova na uređenju šetališta u glavnoj aleksinačkoj ulici danas je zvanično uveden u posao, a radovi će krenuti u petak, 24. maja. To je dogovoreno danas u Aleksincu na sastanku u kabinetu predsednika opštine kome su prisustvovali i predstavnici Ministarstva privrede, kao i firme „Angrus” iz Niša koja predvodi grupu izvođača radova.

Sastanku je prisustvovao i predstavnik firme „Presek” takođe iz Niša koja je uradila projekat i koja će imati ulogu Nadzornog organa. Pored „Angrusa”, radove na novom izgledu aleksinačkog šetališta izvodiće i niške firme „Arhibet”, „Elektroluks”, „MD inženjering” i „Geo sistem plus” i „Šumadija granit” iz Aranđelovca.

Radovi će započeti u delu glavne ulice od bašte, odnosno od raskrsnice sa ulicom Majora Tepića do stare fontane i u tom delu biće postavljena zaštitna ograde.

Rok za završetak radova na uređenju centralnog dela grada je 210 kalendarskih dana. Vrednost celokupne investicije je 178 miliona dinara, a sredstva su zajednički obezbedili Opština Aleksinac i Ministarstvo privrede.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four + nine =