Naslovna karate

Izuzetan uspeh Nikole Ristića

U organizaciji Srpske karate unije, juče je u Golubcu održano prvo VKC Balkansko prvenstvo na kome su učestvovali i karatisti „Šumatovca” iz Aleksinca. Na ovom prestižnom nadmetanju oni su osvojili 13 medalja i to četiri zlatne, četiri srebrne i pet bronzanih medalja.

Karate 1

Zlatno odličje u borbama u seniorskoj kategoriji do 67 kilograma, u izuzetno jakoj konkurenciji, osvojio je Nikola Ristić, što je jedan od najvećih uspeha u borbama u poslednjih nekoliko godina. U katama pojedinačno zlatne medalje izborili su: Dimitrije Kostadinović, Milica Stevanović i Aleksa Zlatanović.

Srebrne medalje pripale su: Luki Aleksiću, Mariji Aleksić, Emini Mladenović i Eni Radulović, a bronzane Veri Đorđević, Lani Urošević i Andriji Zlatanoviću.

U katama ekipno bronzana odličja osvojili su članovi kata timova „Šumatovac 1” (Teodora Pavlović, Kristina Pavlović, Marija Aleksić) i „Šumatovac 2” (Milica Jovanović, Marija Aleksić, Emina Mladenović).

Karate 2

Na prvom VKC Balkanskom prvenstvu u Golupcu nastupili su predstavnici 25 klubova sa oko 450 takmičara iz Srbije, Makedonije i Rumunije.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − nine =