Naslovna karate

Изузетан успех Николе Ристића

У организацији Српске карате уније, јуче је у Голубцу одржано прво ВКЦ Балканско првенство на коме су учествовали и каратисти „Шуматовца” из Алексинца. На овом престижном надметању они су освојили 13 медаља и то четири златне, четири сребрне и пет бронзаних медаља.

Karate 1

Златно одличје у борбама у сениорској категорији до 67 килограма, у изузетно јакој конкуренцији, освојио је Никола Ристић, што је један од највећих успеха у борбама у последњих неколико година. У катама појединачно златне медаље изборили су: Димитрије Костадиновић, Милица Стевановић и Алекса Златановић.

Сребрне медаље припале су: Луки Алексићу, Марији Алексић, Емини Младеновић и Ени Радуловић, а бронзане Вери Ђорђевић, Лани Урошевић и Андрији Златановићу.

У катама екипно бронзана одличја освојили су чланови ката тимова „Шуматовац 1” (Теодора Павловић, Кристина Павловић, Марија Алексић) и „Шуматовац 2” (Милица Јовановић, Марија Алексић, Емина Младеновић).

Karate 2

На првом ВКЦ Балканском првенству у Голупцу наступили су представници 25 клубова са око 450 такмичара из Србије, Македоније и Румуније.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 5 =