Evropska premijera Rejndž Rover Ivouka na Beogradskom sajmu

Druga polovina marta u Beogradu rezervisana je za Sajam automobila. Na poznatoj lokaciji, pod kupolama Beogradskog sajma, 22. marta otvoren je 54. Međunarodni salon automobila i prateće opreme.

 

Pozivu da na ovogodišnjem sajmu izlože svoje novitete odazvao se veliki broj auto kuća i automobilskih brendova, proizvođača delova i dodatne opreme. Posetioci sajma su u prilici da vide preko 40 noviteta, od kojih su neki prikazani na ženevskom salonu samo nedelju dana ranije, dok ima i onih koji se baš u Beogradu predstavljaju prvi put u Evropi. Na beogradskom sajmu svoju evropsku premijeru doživeo je automobil Rejndž Rover Ivouk.

 

Pravo iznenađenje za domaću publiku priredila je SAT medija grupa koja je na svom štandu, u Hali 1, izložila kompaktni italijanski kabriolet Ferari Portofino.

Najzapaženija mesta na sajmu imaju Mercedes, BMV i VAG grupacija (Folksvagen, SEAT, Audi).

Mercedes je u Hali 3 predstavio svoju čitavu gamu modela među kojima se ističu Mercedes-AMG A 35, Mercedes-AMG GT 4, Mercedes-AMG GT R, kao i Mercedes-Majbah S 560 4MATIK.

BMV je u Hali 2A izložio svoje modele, a premijerno novu seriju 3, seriju 7, seriju 8, kao i najvećeg terenca u gami X7. Mini je premijerno predstavio novi restilizovani Kantrimen u Britiš rejsnig zelenoj boji, ali svakako najveću pažnju privukao je prvi luksuzni Rols Rojsov terenac, model Kalinan.

VAG grupacija se smestila u Hali 5. Noviteti ove grupacije su Folksvagen T-Rok, Audi A1, Audi Q3, Audi Q8, Kupra Ateka, SEAT Arona. Centralno mesto u hali zauzeli su najluksuzniji sportski automobili Bentli Kontinental GT i Porše Karera 4S.

Uz informaciju da se ovogodišnji sajam završava u nedelju 31. marta, ostavljamo vas da uživate u kadrovima koje smo zabeležili.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 3 =