CKU: Jednodnevna radionica i izložba radova studenata primenjene umetnosti

U Art galeriji Centra za kulturu i umetnost sutra, 11. jula, od 12 sati biće održana jednodnevna radionica grafičkog dizajna „Budi kreativanˮ.

Likovna radionica je zamišljena kao jednodnevno predavanje sa praktičnim delom u vidu kreiranja ambigrama, znakova poput reflektivnih odraza u vodi, po principu prepoznavanja istih oblika. Radionica ima za cilj da kroz igru edukuje mlade o aktuelnim trendovima u grafičkom dizajnu.

Mentori ove jednodnevne radionice biće vanredni profesor Anita Milić i asistent Miljana Radenković, predavači na Fakuletu umetnosti u Nišu.

Nešto kasnije, tačnije u 19 sati, u istoj galeriji biće otvorena izložba studenata departmana za primenjene umetnosti Fakulteta umetnosti u Nišu.

Postavka nosi naziv „Doviđenjaˮ i sadrži kreativne ideje i radove petnaestoro studenata treće i četvrte godine. Izložbu će otvoriti vanredni profesor Anita Milić.

Svi zainteresovani mladi ljudi mogu se prijaviti za učešće u popodnevnoj radionici putem telefona (na plakatu), kao i da posete izložbu koja će trajati do 24. jula.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × one =