Asfaltiranje Lele Popovic

Bliži se kraj radova: Banjski drum konačno bez rupa

Radovi na završetku rekonstrukcije ulice Lele Popović, odnosno Banjskog druma, privode se kraju. Prema nezvaničnim informacijama, u naredna dva dana biće završeno postavljanje prvog sloja asfalta, a zatim sledi i postavljanje završnog sloja. Kada je u pitanju trotoar njegova gradnja trajaće otprilike još nedelju dana.

Ovu informaciju nam je potvrdio i predsednik opštine Aleksinac Nenad Stanković, koji je izrazio očekivanje da će za nedelju dana saobraćajnica biti kompletno izgrađena.

Asfaltiranje Lele Popovic

Na državnom putu ka Sokobanji ovog leta rekonstruisano je nekoliko deonica u ukupnoj dužini od oko 11 kilometara, a još jedan kilometar puta je saniran u okviru redovnog održavanja. Kroz selo Kraljevo asfaltiran je kolovoz u dužini od jednog kilometra i 670 metara. Od mosta na Moravici, pre Fabrike za preradu vode „Bresje”, do izlaska iz Subotinca urađeno je nešto više od tri kilometra, a od mosta na Moravici kod nekadašnjeg „Malog cveta” do kolovoza koji je prošle godine presvučen novim asfaltom urađeno je još četiri kilometra i 100 metara. Ostalo je još da se završi pomenuta deonica od Hrama Svetog Nikole u Aleksincu do ulaska u Kraljevo, dužine 2,1 kilometar.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × 4 =