Bioskop CKU: Za vikend Sluga, doktor Dulitl i Loši momci

Na programu bioskopa Centra za kulturu i umetnost ovog vikenda naći će se tri filma. Tokom subote i nedelje u terminima od 16, 18 i 20 sati, aleksinačka publika moći će da pogleda filmove „Dulitlˮ i „Slugaˮ i „Loši momci zauvekˮ.

Najpre će od 16 sati biti prikazan film „Dulitlˮ 3D, koji oživljava jednog od najdražih književnih likova, Doktora Dulitla, koji poseduje sposobonst razgovara sa životinjama.

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Džon Dulitl, doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina svog dvorca, sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, Dulitl se upušta u avanturu kako bi pronašao lek, koristeći svoju pamet i hrabrost, nailazeći na stare neprijatelje ali i čudesna stvorenja. Glavnu ulogu tumači proslavljeni Robert Dauni Džunior, uz podršku poznatih holivudskih glumaca poput Antonija Banderasa, Majkla Šina, Toma Holanda, Eme Tomson, Selene Gomez koji tumače razne likove ove avanturističke priče. Film je sinhornizovan na srpski jezik i biće prikazan u 3D tehnici. Film će biti prikazan i u nedelju u istom terminu.

Nešto kasnije u terminima od 18 sati i 20 sati, aleksinačka publika biće u prilici da pogleda najnovije ostvarenje ruske kinematografije, film „Slugaˮ sa Milošem Bikovićem i Aleksandrom Bortič u glavnim ulogama. Film će biti prikazan i u nedelju od 20 sati.

Film „Slugaˮ donosi priču o Griši, mladiću odraslom u bogataškoj porodici, koji u svom ušuškanom lagodnom životu misli da je „iznad zakonaˮ. Kada ode predaleko sa svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nesreću, nakon koje se budi u davnu 1860. godinu, u kojoj se nalazi na velikom seoskom imanju kao sluga bez veza i primesa života kakav je do tada živeo, okružen drugim ljudima, slugama, koji nisu nikada čuli za mobilne telefone i sve novotarije modernog doba. Navikavajući se na takav život on počinje da ceni mala životna zadovoljstva, upoznaje dobre strane pravog prijateljstva, ali i ljubavi.

Nedeljni termin od 18 sati rezervisan je za najnoviji nastavak priče o „lošim momcimaˮ.

Loši momci Majkl Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku. Ovog puta naši junaci su nešto stariji, ali su podjednako ludi i opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partneru Majklu, ali ga Majkl nagovara na još jednu ludu misiju.


Repertoar:

Subota (18.01.): 16:00 – „Dulitlˮ 3D, 18:00 – „Slugaˮ, 20:00 – „Slugaˮ

Nedelja (19.01.): 16:00 – „Dulitlˮ 3D, 18:00 – „Loši momci zauvekˮ, 20:00 – „SlugaˮPostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × 1 =