Биоскоп ЦКУ: За викенд Слуга, доктор Дулитл и Лоши момци

На програму биоскопа Центра за културу и уметност овог викенда наћи ће се три филма. Током суботе и недеље у терминима од 16, 18 и 20 сати, алексиначка публика моћи ће да погледа филмове „Дулитлˮ и „Слугаˮ и „Лоши момци заувекˮ.

Најпре ће од 16 сати бити приказан филм „Дулитлˮ 3Д, који оживљава једног од најдражих књижевних ликова, Доктора Дулитла, који поседује способонст разговара са животињама.

Након што је изгубио супругу седам година раније, ексцентрични Џон Дулитл, доктор и ветеринар, повлачи се иза високих зидина свог дворца, сам са својом групом егзотичних животиња. Али када се млада краљица тешко разболи, Дулитл се упушта у авантуру како би пронашао лек, користећи своју памет и храброст, наилазећи на старе непријатеље али и чудесна створења. Главну улогу тумачи прослављени Роберт Дауни Џуниор, уз подршку познатих холивудских глумаца попут Антонија Бандераса, Мајкла Шина, Тома Холанда, Еме Томсон, Селене Гомез који тумаче разне ликове ове авантуристичке приче. Филм је синхорнизован на српски језик и биће приказан у 3Д техници. Филм ће бити приказан и у недељу у истом термину.

Нешто касније у терминима од 18 сати и 20 сати, алексиначка публика биће у прилици да погледа најновије остварење руске кинематографије, филм „Слугаˮ са Милошем Биковићем и Александром Бортич у главним улогама. Филм ће бити приказан и у недељу од 20 сати.

Филм „Слугаˮ доноси причу о Гриши, младићу одраслом у богаташкој породици, који у свом ушушканом лагодном животу мисли да је „изнад законаˮ. Када оде предалеко са својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере. Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну несрећу, након које се буди у давну 1860. годину, у којој се налази на великом сеоском имању као слуга без веза и примеса живота какав је до тада живео, окружен другим људима, слугама, који нису никада чули за мобилне телефоне и све новотарије модерног доба. Навикавајући се на такав живот он почиње да цени мала животна задовољства, упознаје добре стране правог пријатељства, али и љубави.

Недељни термин од 18 сати резервисан је за најновији наставак приче о „лошим момцимаˮ.

Лоши момци Мајкл Лори (Вил Смит) и Маркус Барнет (Мартин Лоренс) су опет заједно у још једној лудој вожњи, у дугоочекиваном наставку. Овог пута наши јунаци су нешто старији, али су подједнако луди и опаки. Иако Маркус најављује скорашњи одлазак у пензију свом дугогодишњем партнеру Мајклу, али га Мајкл наговара на још једну луду мисију.


Репертоар:

Субота (18.01.): 16:00 – „Дулитлˮ 3Д, 18:00 – „Слугаˮ, 20:00 – „Слугаˮ

Недеља (19.01.): 16:00 – „Дулитлˮ 3Д, 18:00 – „Лоши момци заувекˮ, 20:00 – „СлугаˮПостави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + 13 =