ng koncerti

Besplatni novogodišnji koncerti

Svoj doprinos prednovogodišnjoj atmosferi u gradu daće i muzičari, horski pevači i plesači. Seriju novogodišnjih muzičkih svetkovina otvoriće u petak 21. decembra Lights off i Angus u Klubu umetnika Centra za kulturu i umetnost. Duo Lights off koji čine Anđela i Marko izvodiće pop i rok hitove, a Angus svoje autorske numere u kantri i fank stilu. Svirka je zakazana za 21 sat.

Već sutradan, u subotu 22. decembra od 18 sati novogodišnjim nastupom predstaviće se i članovi Sekcije modernih plesova. Na programu će se naći moderni plesovi i srpske narodne igre i pesme. Ovu sekciju vodi profesor muzike Dalibor Jovanović iz Folklornog društva „Teodora” iz Niša.

Sreda, 26. decembar rezervisan je za tradicionalni novogodišnji koncert Aleksinačkog mešovitog hora „Šumatovac”. Pored članova jednog od najstarijih horova u Srbiji nastupiće i gosti: Dečji hor „Mali vokali” CKU, Osnovna muzička škola „Vladimir Đorđević”, Omladinski hor CKU i Aleksinački gradski orkestar. Početak je u 20 sati, a ulaz na sva tri koncerta je besplatan.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × 5 =