ng koncerti

Бесплатни новогодишњи концерти

Свој допринос предновогодишњој атмосфери у граду даће и музичари, хорски певачи и плесачи. Серију новогодишњих музичких светковина отвориће у петак 21. децембра Lights off и Ангус у Клубу уметника Центра за културу и уметност. Дуо Lights off који чине Анђела и Марко изводиће поп и рок хитове, а Ангус своје ауторске нумере у кантри и фанк стилу. Свирка је заказана за 21 сат.

Већ сутрадан, у суботу 22. децембра од 18 сати новогодишњим наступом представиће се и чланови Секције модерних плесова. На програму ће се наћи модерни плесови и српске народне игре и песме. Ову секцију води професор музике Далибор Јовановић из Фолклорног друштва „Теодора” из Ниша.

Среда, 26. децембар резервисан је за традиционални новогодишњи концерт Алексиначког мешовитог хора „Шуматовац”. Поред чланова једног од најстаријих хорова у Србији наступиће и гости: Дечји хор „Мали вокали” ЦКУ, Основна музичка школа „Владимир Ђорђевић”, Омладински хор ЦКУ и Алексиначки градски оркестар. Почетак је у 20 сати, а улаз на сва три концерта је бесплатан.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =